Jeg maler intuitivt og bruker farger til å gi meg positivitet. Jeg maler fra hjertet og prøver å ta tak i det gode jeg føler. Å male gir meg mye god energi. Sier Anne Elisabeth Stålung. Det var først på slutten av 90 tallet hun begynte å male på store lerreter og lærte å male med malekniv, etter oppfordring fra billedkunstner Margaretha Isaken, som Anne Elisabeth ble elev hos etter et ukelangt malekurs i Jotunheimen.Hun har også vært på malekurs i Spania med Annfrid Leikvoll. v

Kunstneren Jertrud Alice Eikås Eide og Anne Elisabeth er gode venninner og har hatt mange gode malestunder sammen opp gjennom årene.

Hun har også hatt glede av å få delta på flere kurs med profilerte kunstnere, gjennom «Atelierfelleskapet» (Geir Yttervik, Bjørn Engkrog, Bjørnulf Dyrud og Enver Gashi) på Høybråten i Oslo.